Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر محمد حسین امید در گردهمایی مدیران دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: در راستای کیفی سازی آموزشی، رشته محل های دانشگاه جامع علمی کاربردی مورد بازنگری قرار گرفت که در این بازنگری تعداد رشته محل ها از ۱۴۰۰۰ به ۵۸۰۰ رشته محل کاهش یافت.

وی ادامه داد: ما در دانشگاه علمی کاربردی حدود ۸۴۰ برنامه یا رشته مقطع داریم که ۴۵۰ دوره کاردانی فعال است که البته پذیرش در دوره کارشناسی ارشد متوقف شد و مابقی رشته‌ها در دوره کارشناسی فعال هستند بنابراین سیاست ما در این دانشگاه رعایت ۳۰ به ۷۰ دوره می‌باشد به طوری که ۷۰ درصد دانشجویان باید در دوره کاردانی و ۳۰ درصد آنها در دوره کارشناسی تحصیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: علیرغم ساماندهی صورت گرفته و حذف رشته محل های غیر ضروری، هم اکنون ظرفیت پذیرش ۴۰۰ هزار دانشجو را در هر نیمسال تحصیلی داریم ولی تعداد دانشجوی ثبت نام کرده حدود ۵۰ هزار نفر است که برای افزایش ثبت نام از وزیر علوم درخواست مجوز تکمیل ظرفیت کرده ایم.

دکتر امید با اشاره به هزینه بالای آموزش های مهارتی از دولت درخواست کرد حداقل ۳۰ درصد هزینه تحصیل دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی را تقبل کند.

وی اظهار داشت: هزینه ایجاد شغل مهارتی توسط دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی معادل یک دهم اشتغال در سایر بخش هاست لذا سرمایه گذاری دولت در این دانشگاه به نفع اشتغال کشور است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کاهش تعداد مراکز علمی کاربردی را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای اجرای طرح ساماندهی آموزش عالی اعلام کرد و گفت: تعداد مراکز علمی کاربردی از ۱۱۰۰ به حدود ۹۰۰ مرکز کاهش پیدا کرد.

وی گفت: فاز دوم سطح بندی مراکز علمی کاربردی در خردادماه سال ۹۸ انجام می شود و مراکزی که نتوانند خودرا از سطح چهارم به سطوح بالاتر ارتقا دهند حذف می شوند.

دکتر امید با اشاره به اینکه رعایت حد نصاب های دانشگاه جامع علمی کاربردی از توان مراکز این دانشگاه خارج نیست گفت: مراکزی که در سطح اول قرار بگیرند می توانند دانشجویان بیشتری بگیرند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: ماموریت همه مراکز این دانشگاه روشن شده است و هر مرکز با توجه به توان و امکانات خود باید فقط در یکی از گروههای صنعت، کشاورزی، خدمات یا فرهنگی هنری دانشجو پذیرش کند.

وی یکی از دیگر اقدامات این دانشگاه در راستای کیفی سازی را بازنگری در شیوه جذب مدرس اعلام کرد و گفت: در روش جدید، آزمون و مصاحبه از طریق جذب فراخوان عمومی ملاک جذب مدرس است که در فراخوان اخیر از میان ۵۰ هزار متقاضی فقط ۶۰۰۰ مدرس جذب شدند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد مراکز این دانشگاه درخواست تصویب اساسنامه داده‌اند گفت: تعریف اساسنامه برای مراکز این دانشگاه یکی از مهمترین اقداماتی بود که صورت گرفت. به طوری که بدون وجود اساسنامه این مراکز وضعیت بسیار بی ثباتی داشتند و حتی گاه اقدام به فروش سرمایه‌های خود می‌کردند.

وی افزود: در جلسه روز گذشته اساسنامه ۵۱ مرکز تصویب شد که کمکی بزرگی برای مراکز است زیرا متاسفانه سال گذشته به دلیل اینکه مراکز علمی کاربردی اساسنامه نداشتند نتوانستیم هیچ مبلغی از اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی که از بودجه سالیانه برای کمک و بازسازی مراکز خود درخواست داده‌ایم را دریافت کنیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش عالی دولت رئیس دانشگاه صنعت مصاحبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۹۳۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

به گزارش ایثار،  تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی  دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام  و المسلمین حامد قوام، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر جهانگیری معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حامد قوام در  نشست امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه یکی اهداف کلان بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان جامعه است، گفت:  این نگرش با تعامل و ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها در قالب تفاهم نامه‌های همکاری علمی و پژوهشی جزء برنامه‌های اصلی  ما است.

دکتر جهانگیری، معاون پژوهشی دانشگاه انقلاب اسلامی با بیان گزارشی از روند تأسیس دانشگاه و برنامه‌های آن در طول دوسال گذشته، ضمن اعلام آمادگی همکاری دوجانبه با دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد گفت: حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوعات فراوان عرصه ایثار و شهادت توسط دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و همکاری  پژوهشی بین دانشگاه و دفتر مطالعات  گام بسیار مؤثری در تحقق اهداف علمی و فرهنگی نظام است.

در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری علمی، تحقیقاتی بین طرفین به امضاء رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم