Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اینکه در دنیای فعلی کیفیت حرف اول را می زند اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز به دنبال افزایش کیفیت است که در این راستا تعداد مراکز دانشگاهی را نصف کرده و هم اکنون ۶۳۲ مرکز با کیفیت در سطح کشور در حال فعالیت هستند و از سوی دیگر نیز در دو سال اخیر به پالایش اساتید این دانشگاه پرداختیم و در این راستا نیز در روزهای آینده فراخون جذب مدرس در این دانشگاه را اعلام خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر "مختار جلالی جواران" صبح امروز ۱۵ شهریورماه در آیین آغاز سال تحصیلی جدید مراکز آموزش عالی علمی کاربردی در کرمان ضمن تبریک آغاز جهاد علم و آموزش گفت: قسم بزرگ قرآن «نون و القلم» است که نشان از توجه ویژه دین مبین اسلام به موضوع علم و آموزش است و خیلی خوشحال هستیم که خداوند توفیق داده است در حوزه علم و دانش و آموزش فعالیت کنیم.

وی با تشریح وجود ۴ نسل دانشگاهی در دنیا اظهار کرد: اکثر دانشگاه های کشور و دنیا، دانشگاه های نسل اول و دوم (آموزشی و پژوهشی) و دانشگاه هایی از نوع نسل سوم (کارآفرین) در سطح دنیا خیلی کم است که در این راستا و به عنوان حلقه مفقوده تبدیل علم و دانش به مهارت، دانشگاه علمی کاربردی در کشور تاسیس و راه اندازی شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اینکه دنیا به سمت دانشگاه های نسل سوم در حال سوق پیدا کردن است اظهار کرد: دانشگاه علمی و کاربردی در طول ۲۰ سال گذشته، فرازها و فرودهای زیادی داشته است اما خوشبختانه با حضور دکتر امید (رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی)، امید جدیدی در این دانشگاه ایجاد شد و دانشگاه در این دوره مدیریت از سمت کمیت به کیفیت سوق پیدا کرد.

جلالی جواران با تاکید بر اینکه در دانشگاه جامع علمی کاربردی به دنبال ایجاد تعادل هستیم اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی تنها دانشگاهی است که در کنار دانشگاه فنی و حرفه ای در کشور به موضوع مهارت می پردازد به طوری که در این دانشگاه ۶۰ درصد واحدها به صورت عملی و ۴۰ درصد به صورت تئوری و نظری می باشد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی به شیوع ویروس کرونا و تاثیر آن بر آموزش اشاره کرد و گفت: معتقدم تا زمانی که زور کرونا بالای سرمان نبود از استعدادهایمان استفاده نمی کردیم به طوری که در این دانشگاه در زمینه فضای مجازی و برگزاری کلاس ها به صورت آنلاین صفر بودیم اما از دوم اسفندماه که فرآیندهای کلاس های مجازی در این دانشگاه آغاز شد تا پایان سال تحصیلی ۱۲۰ هزار کلاس در سطح کشور در این دانشگاه برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه این مهمان ناخوانده به این زودی ها از کشور نخواهد رفت بنابراین باید برای ترم جاری و ترم های آتی برنامه داشته باشیم افزود: باید به گونه ای برنامه ریزی صورت گیرد که به آموزش ها لطمه ای وارد نشود.

جلالی جواران با اشاره به اینکه در دنیای فعلی کیفیت حرف اول را می زند اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز به دنبال افزایش کیفیت است که در این راستا تعداد مراکز دانشگاهی را نصف کرده و هم اکنون ۶۳۲ مرکز با کیفیت در سطح کشور در حال فعالیت هستند و از سوی دیگر نیز در دو سال اخیر به پالایش اساتید این دانشگاه پرداختیم و در این راستا نیز در روزهای آینده فراخون جذب مدرس در این دانشگاه را اعلام خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی فراخوان جذب مدرس در دانشگاه علمی کاربردی استانی علمی و آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۷۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مدیر مسئول دوفصلنامه «فقه و فقاهت» ضمن اعلام اولین فراخوان این نشریه، گفت: با توجه به راهبرد کلان مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق مبنی بر گروه ها و کارگروه های تخصصی فقه و اصول که دربردارنده نظریه پردازی استادان سطح عالی، طلاب و فضلای متخصص حوزه است، وجود نشریاتی که در سطح علمی پژوهشی فعالیت و اثرهای علمی را منتشر نماید، بیش از پیش ضروری به نظر می رسد.

حجت الاسلام میرزاخان افزود: مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق در راستای این هدف، تلاش کرده با گردآوری استادان، اندیشمندان و دغدغه مندان این عرصه به عنوان اعضای هیئت تحریریه همچون حضرات آیات و حجج اسلام عباس کعبی، محسن فقیهی، محمد محمدی قائنی،محمد عندلیب همدانی، محمد نجفی یزدی، محمد جعفر طبسی و محمدعلی قاسمی به بررسی و بحث درباره‌ موضوعات مهم فقهی و اصولی که در جهان اسلام مورد توجه قرار گرفته‌ اند، بپردازد.

میرزاخان به بیان محورهای فراخوان پرداخت و ابراز داشت: موضوعاتی که در این فراخوان اعلام شده‌ اند شامل «فقه اقتصاد»، «فقه پزشکی»، «فقه سیاسی»، «فقه هنر و رسانه»، «فقه اجتماعی»، «فقه روان شناسی»و «مسائل مستحدثه فقهی» می باشد.

به گفته حجت الاسلام میرزاخان، اگرچه رتبه فعلی این نشریه، علمی‌ تخصصی است، ولی سعی شده مقالات این نشریه بر اساس استانداردهای مطلوب مجلات علمی‌ پژوهشی ارزیابی شوند.

وی ضمن بیان امیدواری نسبت به اخذ رتبه علمی پژوهشی افزود: در تلاش هستیم هرچه زودتر این امتیاز برای نشریه دریافت شود و برای تمامی مقالات پذیرش شده قبلی نیز اعمال گردد.

استادان و فضلای حوزه و دانشگاه می‌ توانند آثار خود را با رعایت شرایط مندرج در بخش «راهنمای نویسندگان» در سامانه نشریه «فقه و فقاهت» به آدرس https://fqaht-mpbs.ir ارسال کنند و برای کسب اطلاع بیشتر با ایتا https://eitaa.com/Bayanalsidq_ir تماس بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دانشگاه تربیت مدرس
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر