Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،فرزان قالیچی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی گفت:در دوره تکمیل ظرفیت این دانشگاه که تا ۲۳ دی ماه جاری فرصت ثبت نام آن است یک هزار دانشجوی جدید در چهار گروه صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ، هنر و حقوق جذب ۲۱ مرکز آموزشی واقع در آذربایجان شرقی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه علاقمندان می‌توانند، برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه جامع علمی و کاربردی آذربایجان شرقی یا مراکز استانی مراجعه کنندافزود:دانشگاه مسیر تعالی خودش را به خوبی طی می‌کند و در واقع جایگاه نظام مهارتی در این دانشگاه احیا شده است.

اوبا بیان اینکه نیاز بازار، سازمان برنامه ریزی، اداره کار و نیازسنجی و پژوهش‌های دانشگاه مبنای ایجاد رشته‌های جدید است گفت: رشته‌های جدید در حوزه‌های فرهنگی و هنری مثل کارگردانی، تربیت بدنی مثل مربی پایه فوتبال، بورس و دوخت و تکنولوژی لباس ایجاد شده است و هر رشته‌ای که سه دوره دانشجو نداشته باشد حذف می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی یادآوری کرد: پس از ۲۵سال خود ارزیابی درونی دانشگاه جامع علمی و کاربردی برای ارتقای سطح کیفی انجام شد و رویکرد دانشگاه طوری بوده که از سمت آموزشی و پژوهشی بتواند به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم حرکت کند بر این اساس باید برای مهارتی و کاربردی کردن دانشگاه گام برداریم و در این خصوص قوانین نیز در حال بهبود است.

قالیچی تاکید کرد: بازنگری به ادامه همکاری مدرسان در آذربایجان شرقی انجام و برخی از حیطه تدریس خارج شدند اکنون تنها مسیر ورود به حوزه مدرسان شرکت در فراخوان سالانه است.

اوگفت: از یکهزار و ۵۰۰ مدرس این دانشگاه در استان بیش از ۵۰۰ مدرس حذف شدند و بر این اساس ۹۴۱ مدرس دارای کد تدریس هستند که ۵۵۰ نفر فعال هستند.

او ادامه داد: در فراخوان سال گذشته ۱۵۰ مدرس جدید جذب شدند و امسال نیز از ۳۰۰ داوطب ۱۸۰ نفر به مرحله مصاحبه راه یافتند که ۸۰ نفر انتخاب خواهند شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی در خصوص حفظ جمعیت دانشجویی دانشگاه علمی و کاربردی آذربایجان شرقی به رغم کاهش دانشجو و در مقایسه با دیگر دانشگاه‌های استان، گفت: سال گذشته پنج هزار و ۱۰۰ دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کردند که امسال این تعداد به پنج هزار و ۴۰۲ دانشجو افزایش یافته است.

فرزان قالیچی خاطرنشان کرد: سه تا چهار مرکز دانشگاهی در سطح کشور نامزد بین المللی شدن هستند که مرکز علمی و کاربردی ماشین سازی تبریز در این فهرست قرار دارد و به زودی می‌تواند دانشجوی خارجی جذب کند.

او اضافه کرد: با مسوولان دانشگاه‌های ترکیه و اقلیم کردستان نیز برای تبادلات علمی مذاکره شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علمی کاربردی دانشجویی علمی کاربردی آذربایجان شرقی دانشگاه جامع علمی علمی و کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۹۷۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

به گزارش ایثار،  تفاهم‌نامه همکاری علمی تحقیقاتی  دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام  و المسلمین حامد قوام، سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر جهانگیری معاون پژوهشی دانشگاه جامع انقلاب اسلامی امضاء شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حامد قوام در  نشست امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه یکی اهداف کلان بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان جامعه است، گفت:  این نگرش با تعامل و ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها در قالب تفاهم نامه‌های همکاری علمی و پژوهشی جزء برنامه‌های اصلی  ما است.

دکتر جهانگیری، معاون پژوهشی دانشگاه انقلاب اسلامی با بیان گزارشی از روند تأسیس دانشگاه و برنامه‌های آن در طول دوسال گذشته، ضمن اعلام آمادگی همکاری دوجانبه با دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد گفت: حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوعات فراوان عرصه ایثار و شهادت توسط دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و همکاری  پژوهشی بین دانشگاه و دفتر مطالعات  گام بسیار مؤثری در تحقق اهداف علمی و فرهنگی نظام است.

در پایان این نشست، تفاهم نامه همکاری علمی، تحقیقاتی بین طرفین به امضاء رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم