Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-02@08:54:45 GMT

آغاز جذب مدرس علمی کاربردی از مرداد و شهریور ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۹۳۰۳

آغاز جذب مدرس علمی کاربردی از مرداد و شهریور ۱۴۰۰

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از جذب مدرس در مرداد و شهریور ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: به ازای هر ۸ دانشجو یک مدرس داریم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دانشگاه علمی کاربردی، محمد حسین امید با بیان اینکه تقریباً تمام اهداف دانشگاه برای رسیدن به پایه‌های کیفیت انجام شد، اظهار کرد: الان دوره‌ای است که باید در آن چارچوب و مسیر حرکت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در دانشگاه جامع علمی کاربردی ۹۳ هزار مدرس در پنج سال پیش مجوز تدریس داشتند. کمتر از ۵ درصد از این مدرسین، فرآیند ارزیابی صلاحیت علمی عمومی را طی کرده بودند، زیرا در دوران اوج پذیرش دانشجو و توسعه کمی و نیازهایی که وجود داشت، هر مدرسی کد مدرسی دریافت کرد، حتی برخی فاقد مدرک بودند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با تاکید بر اینکه این توسعه کیفی بدون اصلاح ساختار مدرسین دانشگاه امکان پذیر نبود، بیان کرد: نمی‌شود که توقع داشته باشیم خروجی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانش آموختگان توانمند باشد اما مدرسین هیچ مهارتی را کسب نکرده باشند یا نمی‌شود از مراکزی که خود وضعیت متزلزلی دارند، توقع داشت باوجود عدم ثبات و تزلزل در وضعیتشان؛ برنامه‌ریزی کنند و برای ارتقای کیفیت تلاش کنند.

وی با بیان اینکه اولین اقدام، تثبیت وضعیت مراکز بود، افزود: کسانی که قرار بر ماندنشان برای تدریس بود ماندگار شدند و آنها که نمی‌توانستند در نهضت جدید دانشگاه همراه شوند یا صلاحیت نداشتند یا برخی مراکز که دولتی بودند، تعطیل شدند و آنها که باید ادامه فعالیت می‌دادند، باید وضعیت باثباتی پیدا می‌کردند و امروز تمام مراکز آموزش علمی کاربردی دارای اساسنامه مصوب شورای عالی گسترش هستند، پس می‌توانند برای آینده برنامه‌ریزی کنند، سرمایه‌گذاری داشته باشند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با این توضیح که در گذشته با ارائه یک دوره پذیرش، آن مرکز تا دوره بعد بلاتکلیف بود، گفت: امروز این گونه نیست. همچنین کمتر از ۱۰ درصد از رؤسای مراکز علمی کاربردی کل کشور حکم رسمی قانونی رئیس مرکز را داشتند و بالای ۹۰ درصد وضعیتشان متزلزل بود اما امروز دارای ثبات است و احکام ریاست چهار ساله دارند، اگر مرکزشان مایل باشد و دانشگاه هم رضایت داشته باشد ۴ سال دیگر هم تمدید می‌شوند، بیش از ۸ سال هم نمی‌توانند رئیس یک مرکز آموزش باشند و این هم در راستای سیاست‌های کیفی انجام شد.

وی در خصوص مدرسین گفت: بیش از ۹۳ هزار مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی در هیچ کجا ارزیابی نشده بودند، فراخوان داده شد در فرآیندهای ارزیابی شرکت کردند، از این بین کمتر از ۲۵ هزار نفر شایستگی ادامه همکاری با دانشگاه جامع علمی کاربردی را داشت از سال ۹۵ به بعد هم جذب مدرسین جدید صرفاً از طریق فراخوان‌های عمومی بود و هرکس متقاضی تدریس بود ثبت نام می‌کرد، مصاحبه می‌داد و ارزیابی می‌شد. در پنج سال اخیر در چهار فراخوان دانشگاه بیش از ۱۰۰ هزار نفر در فراخوان شرکت کردند اما کمتر از ۱۰ هزار نفر پذیرفته شدند، امروز در مجموع در دانشگاه جامع حدود ۳۵ هزار مدرس وجود دارد که حدود ۲ هزار مدرس در دروس معارف و عمومی هستند و دو هزار نفر مدرسین خبره هستند و ۳۱ هزار مدرس آموزشی هم که حداقل مدرک کارشناسی ارشد را دارند و همه مراحل جذب را طی کرده‌اند، صلاحیت عمومی و علمی شأن بررسی و تأیید شده و در حال حاضر در حال فعالیت هستند.

امید در ادامه تاکید کرد: انتخاب مدرسین با ارزیابی‌های صحیح و در چارچوب قانون بوده و همه معیارهای مورد نظر دانشگاه را دارند و تا زمانی که خوب کار کنند با آنها همکاری داریم مگر اینکه مرکز و دانشگاه از آنها ناراضی باشد.

وی همچنین به تعداد ۲۲۰ هزار دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: به ازای هر ۸ دانشجو یک مدرس داریم در حالی که دانشگاه تهران به ازای هر ۲۲ دانشجو یک مدرس دارد، با وجود این کار را متوقف نکردیم و جذب مدرس را در مرداد و شهریور ۱۴۰۰ نیز انجام خواهیم داد.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی هزار مدرس هزار نفر جذب مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۹۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» با هدف بررسی بازنمایی رسانه‌ای ایران در جهان بعد از حملات موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

در این‌نشست هادی البرزی دکترای مدیریت رسانه و مدرس دانشگاه، ابوالفضل ولوی پژوهشگر رسانه و مدرس دانشگاه و دبیری بردیا عطاران مدیر گروه تصویر ایران اندیشکده جریان حضور دارند.

برنامه مورد اشاره روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نشانی خیابان ولیعصر (ع)، نرسیده به میدان ولیعصر، خیابان دمشق، پلاک ۹ برگزار و به‌طور زنده از نشانی https://www.skyroom.online/ch/ricac/communication پخش می‌شود.

کد خبر 6093311 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دانشگاه تربیت مدرس
  • نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» برگزار می‌شود
  • آغاز اعزام راهیان نور غرب از اول مرداد
  • اعزام راهیان نور غرب از اول مرداد آغاز می‌شود
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم