Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@07:51:00 GMT

روند جذب مدرسان خبره دانشگاه علمی کاربردی تشریح شد

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۰۳۶۶۱

روند جذب مدرسان خبره دانشگاه علمی کاربردی تشریح شد

اصغر کشت‌کار معاون آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با بیان اینکه روند جذب مدرس خبره این دانشگاه از مراکز آغاز می‌شود، گفت: مدرس خبره مدرسی است که ممکن است مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری نداشته باشند اما در رشته خود متبحر هستند.

وی گفت: در حال حاضر حدود ۳۴ هزار مدرس در ۹۱۷ رشته و ۵۷۰ مرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی در حال فعالیت هستند که از حدود ۳۴ هزار مدرس دانشگاه، حدود ۲ هزار نفر مدرس خبره هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کشت کار افزود: پرونده مدرسان خبره دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراکز این دانشگاه تشکیل می‌شود، با توجه به ماموریت دانشگاه جامع این مدرسان لازمه فعالیت و آموزش دانشگاه هستند و بعضا ما باید پیگیر حضور آنها در دانشگاه باشیم.

وی با بیان اینکه روند جذب مدرسان خبره، با روند جذب سایر مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی متفاوت است و کمیته‌های جذب و هیئت ممیزه جداگانه‌ای دارند، گفت:‌ پذیرش مدرس خبره دانشگاه جامع می‌تواند ۳ برابر نیاز باشد تا مراکز برای جذب آنها مشکل نداشته باشند، تشکیل پرونده این مدرسان در مراکز دانشگاه صورت می‌پذیرد و مراکز اعلام نیاز خود را به واحدهای استانی ارسال می‌کنند و ارزیابی اولیه در واحدهای استانی صورت می‌پذیرد، پرونده‌های این مدرسان در کمیسیون تخصصی ستاد مرکزی بررسی می‌شود.

معاون آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه روند جذب مدرس خبره بین ۳ تا ۵ ماه به طول می‌انجامد، گفت: این مدرسان در فراخوان شرکت نمی‌کنند و محدودیت زمانی برای پذیرش و جذب ندارند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدرس علمی کاربردی مدرس خبره دانشگاه جامع علمی کاربردی مدرس خبره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۳۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان عیسی بابائی در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، گفت: رویکرد کمیته امداد به سمت توانمندسازی، خودکفایی، اشتغال، درآمد با ثبات و پایدار است ، تا عزت و کرامت خانواده ها حفظ شود .

بابائی با اشاره به تفاهم نامه ایجاد مراکز نیکوکاری در دانشگاه آزاد اسلامی ، ادامه داد: با توجه به ماموریت های مهم کمیته امداد در بحث مسکن، اشتغال، بهداشت و درمان و مسائل فرهنگی ، همکاری و تعامل مراکز دانشگاهی ، علمی و پژوهشی بویژه دانشگاه آزاد اسلامی از طریق ایجاد مراکز نیکوکاری ،اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان ، نگاه پژوهش محور را در این حوزه بسیار مهم خواند و افزود: «دانشگاه‌ها می‌توانند با ابزار علمی و پژوهشی و شناسایی نقاط ضعف و قوت ما را در ارتقا و رسیدن به توسعه پایدار یاری کنند.

وی با اشاره به ۸۱۰۰ فرصت شغلی ایجاد شده در سال گذشته ، تصریح کرد: مواردی مثل آموزش، توانمندسازی، مهارت افزایی، بازاریابی در دستور کار کمیته امداد قرار گرفته است و در این زمینه از هر ایده‌ای که بتواند مددجویان کمیته امداد را به سمت درآمد پایدار و مکفی هدایت کند، استقبال می‌کنیم.

بابائی حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دکتری را از دیگر برنامه‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) خواند و یادآور شد: در این حوزه نیز ما آمادگی داریم تا از دانشجویانی که بتوانند با بررسی وضعیت فقر و کمک به بالا بردن وضعیت معیشتی، کارآفرینی و... این عزیزان دخیل باشند، حمایت لازم را انجام دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان نیز ضمن تشکر از فعالیت های موثر کمیته امداد ،گفت: «این دانشگاه با کادر هیات علمی مجرب، فارغ التحصیلان کارآزموده و دانشجویانی پویا و نوآور آمادگی دارد تا در حوزه‌های علمی و پژوهشی کمیته امداد امام خمینی (ره) را یاری کند.

سید علی طاهری با اشاره به شعار سال ،افزود:  همه ما وظیفه داریم تا در جهت بالندگی کشور عزیزمان ایران گام‌های استواری برداریم و در تعلیم و تربیت نسل جوان بویژه ولینعمتان جامعه اسلامی در راستای افزایش مهارت های کسب و کار با همت و قدرتی مضاعف  رو به جلو حرکت کنیم.

گفتنی است : مقرر شد این جلسات به طور مستمر و با هماهنگی‌های معاونت‌های ذیربط با یکدیگر برگزار شود و ماحصل آن در نشست‌های بعدی مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر